نرم افزار Cloud ERP چیست و چگونه کار می کند؟

Cloud ERP یا برنامه ریزی منابع سازمانی یک راه حل نرم افزاری مبتنی بر ابر است که به شما کمک می کند امور مالی، موجودی و سایر عملیات حیاتی خود را مدیریت کنید. نرم افزار ERP فرآیندهای کلیدی کسب و کار را ساده و خودکار می کند و اجرای کارآمد عملیات شما را آسان تر می کند.

به طور خاص نرم افزار ERP ابری می تواند امور مالی شما از جمله صورتحساب، گزارش مالی و بودجه بندی را مدیریت کند. نرم‌افزار Cloud ERP همچنین می‌تواند به پیگیری سطوح موجودی کمک کند و اطمینان حاصل کند که سهام کافی برای پاسخگویی به تقاضای مشتری دارید.

در اینجا بیشتر توضیح می دهیم تا یک نمای کلی از ERP ابری و اینکه چگونه به کسب و کار شما در مدیریت امور مالی و موجودی کمک می کند بدست آورید.

ERP ابری چیست

Cloud ERP به نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی اشاره دارد که از طریق ابر و بر بستر اینترنت ارائه می شود. و به جای اینکه روی سرورهای یک شرکت نصب شود توسط یک ارائه دهنده شخص ثالث میزبانی می شود و از طریق اینترنت قابل دسترسی است. نرم افزار ERP فرآیندهای تجاری مختلف از جمله حسابداری، موجودی، انجام سفارش، حمل و نقل و خدمات مشتری و … را مدیریت می کند.

در صورتی که نیاز به پیگیری سطوح موجودی در چندین مکان داشته باشید قابلیت‌های مدیریت موجودی به صورت آنلاین ERP ابری می‌تواند مزیت قابل توجهی برای تجارت شما باشد.

با داشتن یک سیستم واحد و متمرکز برای مدیریت موجودی می توانید از تکرار تلاش ها و اشتباهاتی که ممکن است هنگام استفاده از برنامه های نرم افزاری مختلف برای ردیابی سطح موجودی توسط بخش های مختلف رخ دهد جلوگیری کنید.

سیستم Cloud ERP همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا بدون سرمایه‌گذاری قابل‌توجه در سخت‌افزار و نرم‌افزار میزان استفاده را در صورت نیاز افزایش یا کاهش دهید. اگر نوسانات فصلی در تقاضا را تجربه می کنید یا نیاز به انعطاف پذیری برای اضافه کردن سریع کاربران دارید این می تواند یک مزیت برای کسب و کار شما باشد.

ERP ابری چگونه کار می کند؟

سیستم‌های ERP ابری مشابه سیستم‌های ERP داخلی کار می‌کنند اما تفاوت اصلی این است که آنها خارج از سایت میزبانی می‌شوند و معمولاً توسط فروشنده و پیمانکار نرم‌افزار ERP .

برای اجرای نرم افزار نیازی به سرمایه گذاری بر روی سخت افزار و زیرساخت آنها نیست و این امر باعث می شود تا آن را مقرون به صرفه تر کنید. ( ترکیبی از فناوری‌های متصل به اینترنت، از جمله ذخیره‌سازی، سرورها، شبکه‌ها و نرم‌افزارها، به عنوان «ابر» شناخته می‌شود ) .

راه حل ERP مبتنی بر ابر معمولاً به این معنی است که مشاغل برای استفاده از نرم افزار هزینه اشتراک ماهانه پرداخت می کنند. این می‌تواند آن را برای کسب ‌و کارها انعطاف‌پذیرتر کند زیرا آنها فقط برای آنچه استفاده می‌کنند  پول پرداخت می‌کنند و می‌توانند در صورت نیاز میزان استفاده خود را افزایش یا کاهش دهند. کسب ‌و کارها همچنین می‌توانند با اتصال به اینترنت از هر جایی به داده‌های خود دسترسی داشته باشند که می‌تواند برای کار از راه دور مفید باشد.

شرکت هایی که راه حل ابر ERP را اتخاذ می کنند باید پیامدهای آن را برای امنیت داده ها در نظر بگیرند. از آنجایی که داده‌ها در خارج از سایت ذخیره می‌شوند کسب ‌و کارها باید مطمئن شوند که به طور مناسب ایمن و پشتیبان‌گیری شده‌اند. همچنین نیاز به یک اتصال اینترنتی خوب و پر سرعت برای جلوگیری از کندی و خرابی وجود دارد.

مفاهیمERP ابری

در اینجا برخی از مفاهیم حیاتی مرتبط با ERP ابری آورده شده است. بیایید با جزئیات به آنها نگاه کنیم.

  • گزینه های استقرا :

اینها گزینه های موجود برای کسب و کارها برای مدیریت و پیاده سازی نرم افزار ERP هستند. می توانید میزبانی مدیریت شده یا SaaS

 (نرم افزار به عنوان یک سرویس) یک یا چند کاربر را انتخاب کنید.

  • امنیت سرتاسری

این شامل اتصال رمزگذاری شده و ایمن است که مشاغل را با فروشندگان مرتبط می کند. این ارتباط به شرکت ها کمک می کند تا به اطلاعات کسب و کار و مشتری خود دسترسی پیدا کنند.

  • نرم افزار ERP به عنوان یک سرویس

نرم افزاری است که ابر را مدیریت و تحویل می دهد. ابر میزبان ابزارها به جای رایانه های محلی است. علاوه بر این فروشنده و پیمانکار مسئولیت مدیریت آن ابزارها را بر عهده دارند.

  • بازیابی مشکل

این یکی از چندین مزیت ارائه شده توسط ERP های مبتنی بر بستر ابر است. چارچوب بازیابی فاجعه شامل سیاست ها و رویه هایی برای بازیابی داده ها در صورت بروز اختلال است.

ویژگی های ERP ابری

به عنوان یک صاحب کسب و کار باید چیزهای زیادی در ذهن خود داشته باشید. شما باید در محصول یا خدماتی که ارائه می دهید مشتریان، کارمندان و نتیجه نهایی را در نظر بگیرید. وقتی صحبت از ERP می شود باید هزینه اولیه، زمان اجرا و اینکه آیا کارمندان شما می توانند از آن استفاده کنند را نیز در نظر بگیرید. برخی از ویژگی های معمول سیستم های ERP ابری عبارتند از:

  • راحتی در استفاده

استفاده از سیستم ERP باید آسان باشد تا کارکنان شما بتوانند به سرعت آن را یاد بگیرند و بپذیرند. سیستم ERP ابری باید یک رابط کاربر پسند داشته باشد و آموزش و پشتیبانی لازم را در اختیار کاربران قرار دهد. شرکت‌هایی که سیستم‌های ERP ابری را ارائه می‌دهند اغلب آموزش‌های رایگان یا کم‌هزینه ارائه می‌کنند تا به صاحبان کسب ‌و کار و کارمندان کمک کنند تا بیشترین بهره را از سیستم ببرند.

  • انعطاف پذیری

سیستم‌های ERP ابری معمولاً انعطاف‌پذیرتر از سیستم‌های ERP داخلی هستند. برخی از راه‌حل‌های ERP ابری مدل قیمت‌گذاری «پرداخت در حین کار» را ارائه می‌کنند، که می‌تواند برای کسب‌وکارهایی که نیازهای نوسانی یا فصلی دارند مفید باشد. سیستم‌های ERP ابری همچنین می‌توانند برای پاسخگویی به نیازهای در حال تغییر یک کسب‌وکار کوچک یا بزرگ شوند.

  • دسترسی

با استفاده از ERP ابری شما و کارمندانتان می توانید با اتصال به اینترنت از هر نقطه به سیستم دسترسی داشته باشید. این می تواند برای گردش کار کارکنان شما که از راه دور کار می کنند یا اغلب سفر می کنند مفید باشد. برای مدیریت پروژه برخی از راه‌حل‌های ERP ابری برنامه‌های موبایلی را ارائه می‌کنند که به کاربران اجازه می‌دهد در حین حرکت به سیستم دسترسی داشته باشند.

  • سفارشی سازی و ادغام

اکثر پلتفرم های ابری درجاتی از سفارشی سازی و ادغام را ارائه می دهند. شما می توانید ویژگی ها و ماژول هایی را انتخاب کنید که به بهترین وجه نیازهای شما را برآورده می کند.

برای مثال ممکن است فقط به ویژگی های حسابداری و مدیریت موجودی یک سیستم ERP نیاز داشته باشید. برخی از ارائه دهندگان ابر ERP ادغام های از پیش ساخته شده با برنامه های تجاری محبوب مانند QuickBooks، Salesforce، و Google Apps را ارائه می دهند.

  • امنیت

امنیت اغلب یک نگرانی برای صاحبان مشاغل در رابطه با رایانش ابری است. با این حال ارائه دهندگان ERP  ابری معمولاً اقدامات امنیتی قوی مانند رمزگذاری داده ها و احراز هویت کاربر دارند.

شما همیشه باید با یک پیمانکار  ERPبالقوه مشورت کنید تا ببینید چه اقدامات امنیتی وجود دارد. راه‌حل‌های ERP مبتنی بر ابر می‌توانند امنیت و آرامش بالایی را برای کسب‌ و کار شما فراهم کنند.

مزایای نرم افزار ERP ابری

با توجه به نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) کسب و کارهای کوچک و متوسط ​​(SMB) انتخاب های بیشتری از همیشه دارند. راه حل های Cloud ERP مزایای بسیاری را ارائه می دهند که هر کدام برای رفع نیازهای کسب و کارهای در حال رشد قابل تنظیم هستند.

مدیریت مالی، کنترل موجودی، پردازش سفارش و حمل و نقل تنها تعدادی از حوزه هایی هستند که سیستم های ERP می توانند کارایی و بهره وری را افزایش دهند.

برخی از مزایای نرم افزار ERP ابری عبارتند از:

  • زیرساخت های اولیه و هزینه های عملیاتی

شرکت‌هایی که از راه‌حل‌های ERP ابری استفاده می‌کنند نیازی به خرید و نگهداری سخت‌افزار یا استخدام کارکنان IT داخلی ندارند تا کارها به خوبی اجرا شود. ارائه دهنده ابر ERP همچنین تعمیر و نگهداری و ارتقاء را انجام می دهد بنابراین به دلیل به روز رسانی سیستم هیچ هزینه غیرمنتظره یا خرابی وجود ندارد.

  • تاکتیک های امنیتی بهبود یافته

ارائه دهندگان Cloud ERP از آخرین فناوری ها و شیوه های امنیتی برای محافظت از داده های مشتریان خود استفاده می کنند. علاوه بر این داده‌ها معمولاً در چندین مکان ذخیره می‌شوند. بنابراین پشتیبان‌گیری در دسترس است حتی اگر یک سایت به خطر بیفتد. برای مدیریت ارتباط با مشتری امنیت با رمزگذاری داده ها در هنگام حمل و نقل و در حالت استراحت بهبود می یابد.

آخرین مقالات